Kära cykelentusiaster!

Nu är äntligen väntan över och anmälan för Nybro Cykelfest är nu öppen! Återigen får vi chansen att äta gott, få ett visst uns motion men inte minst träffa båda nya och gamla vänner. Nybro Cykelfest är ett event riktat för alla som är 18 år och uppåt och vill lära känna andra som bor i och kring Nybro Stad.

Hur anmäler man sig? Det är riktigt enkelt. Du betalar anmälningsavgiften via Swish på nummer 123 059 46 63 (Round Table)Som meddelande anger du din e-postadress. Inom tre dagar kommer du sedan att få en anmälningslänk där du kan fylla i dina uppgifter. Skulle det vara så att du inte har tillgång till Swish kan du kontakta oss via info@nybrocykelfest.se så kan vi ordna med uppgifter för bankgiro. Anmälningsavgiften är 199 kronor per person, alternativt 349 för friåkare.  Friåkare är de som inte har någon bostad inom fem kilometer från Nybro centrum men ändå vill vara med.

Du kan förstås hitta än mer information om Nybro Cykelfest via vår Facebook-grupp eller via vår hemsida,http://nybrocykelfest.se/. Du kan förstås också ställa frågor till oss både på Facebook eller via vår e-postinfo@nybrocykelfest.se.

Missa inte chansen att vara med på en av årets kanske mest spännande fester och ta tillfället i akt att träffa vänner du inte förut träffat. Glöm inte heller att följa vår Facebooksida så du inte missar information och förmånliga tävlingar som kan dyka upp längre fram! Haka tag i maken eller maken, bästa vännen eller din partner och anmäl dig idag. Din cykel väntar på att komma ut på äventyr med dig.