Historien om Nybro Cykelfest

Nybro Cykelfest har arrangerats i 9 år, något vi tar som ett mycket gott betyg och sporrar oss till att fortsätta skapa lite försommarmagi i stan!

Cykelfesten är en fest som kom till för att vi kände att det saknades ett årligt återkommande arrangemang i Nybro, något att se fram emot. Vi ville samla människor med liknande intressen, uppfinna ett smart sätt för att träffa nya vänner och samtidigt ha roligt med gamla vänner!

Cykelfestande är en trevlig form av ”speeddating”. Lägg där till spänningen med att inte veta vart man ska ta vägen under kvällen, vem man får till bordet och inte minst alla nya kulinariska smakupplevelserna man får vara med om!

Vi lånade helt enkelt ett beprövat koncept, lade till våra egna tankar & idéer och så avslutade vi med en riktigt underhållande efterfest där alla deltagare kan fortsätta hela natten lång!

Utan ER – ingen cykelfest i Nybro! Denna fest hade aldrig blivit någon succé om det inte varit för alla supertrevliga och sköna deltagare, det är ju NI som gör denna fest!

Bakom Cykelfesten i Nybro står Round Table. Vi är en ideell, opolitisk förening där människors villkor och utveckling sätts i centrum. Round Table startades i England 1927 och består idag internationellt av drygt 2.700 klubbar, mer än 45.000 medlemmar i 51 stycken länder! Round Table Sverige har idag 152 klubbar och drygt 2.300 medlemmar. Nybros förening var den 62:a i Sverige och har idag 13 medlemmar.